Δωρεάν Μεταφορικά για Αγορές αξίας άνω των 85 Ευρώ!

2610 207 123

για τηλεφωνικές παραγγελίες

Δωρεάν Παράδοση

για αγορές ΑΝΩ ΤΩΝ 85€

Δωρεάν Αντικαταβολή

σε όλη την Ελλάδα

USB ψηφιακό θερμόμετρο με software για παρακολούθηση και καταγραφή θερμοκρασίας

Ειδική Τιμή 22,30 € Αρχική Τιμή 61,30 €
SKU
18867

Το USB καταγραφικό θερμοκρασίας από αλουμίνιο κάνει ακριβή μέτρηση και καταγραφή της θερμοκρασίας στον υπολογιστή σας ανά δευτερόλεπτο, χωρίς καλώδια. Πρόκειται για ένα εργαλείο μέτρησης απαραίτητο σε όλους όσους θέλουν σωστή καταγραφή της θερμοκρασίας. 

Παράδοση:
1 ~ 2 Εργάσιμες Ημέρες
Διαθεσιμότητα:
Άμεσα Διαθέσιμο

Προστασία Καταναλωτή

  • Δικαίωμα επιστροφής εντός 14 ημερών
  • Άμεση δωρεάν αντικατάσταση ελαττωματικών προϊόντων
Περισσότερες Πληροφορίες
Χαρακτηριστικά
  • Σε ζωντανό χρόνο το usb καταγραφικό της θερμοκρασίας, μετρά με ακρίβεια τη θερμοκρασία του χώρου σας χάρη στην εξαιρετική κατασκευή του από αλουμίνιο, το οποίο είναι γνωστό για την πολύ καλή θερμική του αγωγιμότητα.
  • Δεν έχετε παρά να κάνετε εγκατάσταση από το μίνι cd που θα βρείτε στη συσκευασία και στη συνέχεια να τοποθετήσετε το usb καταγραφικό της θερμοκρασίας στην κατάλληλη θύρα στον υπολογιστή ή το laptop.
  • Μόλις ανοίξετε την εφαρμογή αυτομάτως αρχίζει και η καταμέτρηση αλλά και η καταγραφή της θερμοκρασίας. Το αλουμίνιο από το οποίο είναι κατασκευασμένο το usb καταγραφικό της θερμοκρασίας «έρχεται» σε άμεση επαφή με το περιβάλλον, γι’ αυτό και η καταγραφή γίνεται με ιδιαίτερη ακρίβεια.
  • Η εφαρμογή προσφέρει πολλές επιλογές: Αρχικά, οι καταγραφές της θερμοκρασίας μπορούν να εμφανιστούν και να αποθηκευτούν σε excel αρχείο για να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας για μετέπειτα χρήση με το πάτημα του πλήκτρου Caps Lock ή του Num Lock για πάνω από 3 δευτερόλεπτα. Επιπλέον, μπορούν να σταλούν μέσω e-mail ή Skype σε άλλα άτομα. Η θερμοκρασία μετριέται ανά δευτερόλεπτο και «μένει» σε αρχείο log έτσι ώστε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε να την ελέγξετε, μπορείτε απλά να ανατρέξετε στο αρχείο και να δείτε ακριβώς τη μέτρηση για τη συγκεκριμένη στιγμή που σας ενδιαφέρει.
  • Το usb καταγραφικό θερμοκρασίας είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε φοιτητές που κάνουν τις εργασίες τους πάνω σε μετρήσεις, σε άτομα που η εργασία τους έχει να κάνει με τις αλλαγές της θερμοκρασίας (όπως πχ. σε κελάρια ή χώρους που επιβάλλεται μέτρηση της θερμοκρασίας). Το usb σας προσφέρει αυτό που χρειάζεστε πολύ εύκολα και γρήγορα. 
  • Διαστάσεις: 5,4 εκ. χ 1,3 εκ. χ 0,6 εκ.
  • Εύρος θερμοκρασίας: -55oC - +125oC / -67oF - +257oF
  • Λογισμικά συστήματα που υποστηρίζει: DOS, Windows, Linux, Mac

Η συσκευασία περιλαμβάνει: το usb καταγραφικό της θερμοκρασίας και το cd εγκατάστασης του λογισμικού.

Σίγουρα σας Ενδιαφέρουν

Θες να δεις περισσότερα; Πάτα εδώ