ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΞΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 85 ΕΥΡΩ!

2610 207 123

για τηλεφωνικές παραγγελίες

Δωρεάν Μεταφορικά

για αγορές ΑΝΩ ΤΩΝ 85€

Αντικαταβολή

σε όλη την Ελλάδα

Ποιοι Είμαστε


Δεν υπάρχουν πολλές λέξεις για να περιγράψουν αυτόν που δεν αρκείται στα λίγα. Αυτόν που δεν μπορεί να τον παγιδεύσει η καθημερινή ρουτίνα και που ψάχνει συνεχώς τρόπους να ξεφύγει από τα συνηθισμένα. Κάπως έτσι γεννήθηκε η έννοια του «παρτάκια».


Ο Partakias για εμάς είναι ο ψαγμένος καταναλωτής, αυτός που δεν αρκείται σε ένα απλό και συμβατικό προϊόν αλλά αυτός που θα ψάξει και θα βρει το καλύτερο δυνατό προϊόν στην χαμηλότερη δυνατή τιμή της αγοράς. Ο Partakias τα θέλει και πρέπει να τα θέλει όλα δικά του! Χαμηλή τιμή, ποιοτικό προϊόν, χαμηλά μεταφορικά! Εργαστήκαμε σκληρά για τον «παρτάκια» καταναλωτή και συγκεντρώσαμε όλα εκείνα τα προϊόντα που θα τον διευκολύνουν στην καθημερινότητά του. Φροντίσαμε να μην είμαστε άλλο ένα eshop που απλά θα διαθέτει προϊόντα στο διαδίκτυο, αλλά ένα eshop που θα προσφέρει προϊόντα σε ψαγμένους καταναλωτές και προϊόντα άμεσα διαθέσιμα προς παράδοση.


Στον Partakia θα βρεις μία τεράστια συλλογή προϊόντων που είναι για εσένα. Κάθε προϊόν είναι προσεκτικά επιλεγμένο και βρίσκεται εκεί για να καλύψει μία ανάγκη. Αν δεν βρεις το προϊόν που επιθυμείς, μην διστάσεις να μας το προτείνεις και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν που μπορούμε να στο φέρουμε.