Δωρεάν Μεταφορικά για Αγορές αξίας άνω των 85 Ευρώ!

2610 207 123

για τηλεφωνικές παραγγελίες

Δωρεάν Παράδοση

για αγορές ΑΝΩ ΤΩΝ 85€

Δωρεάν Αντικαταβολή

σε όλη την Ελλάδα

Καθαριστικό τζελ για οθόνες και πληκτρολόγια υπολογιστή και κινητών

Ειδική Τιμή 3,20 € Αρχική Τιμή 6,10 €
SKU
19074
Αυτό το gadget σίγουρα δεν το έχετε ξαναδεί! Ίσως ο πιο επαναστατικός τρόπος για να καθαρίζετε το πληκτρολόγιο του υπολογιστή ή του κινητού και όχι μόνο! Το καθαριστικό τζελ σας απαλλάσσει από την σκόνη και φτάνει εκεί που κανένα καθαριστικό δεν φτάνει!
Παράδοση σε 1 - 2 Εργάσιμες Ημέρες
Προσωρινά μη Διαθέσιμο

Προστασία Καταναλωτή

  • Δικαίωμα επιστροφής εντός 14 ημερών
  • Άμεση δωρεάν αντικατάσταση ελαττωματικών προϊόντων
Περισσότερες Πληροφορίες
Χαρακτηριστικά
  • Ξεχάστε ότι ξέρατε μέχρι σήμερα για τον καθαρισμό του πληκτρολογίου τόσο του κινητού αλλά και του κινητού σας τηλεφώνου! Το καθαριστικό τζελ για οθόνες και πληκτρολόγια υπολογιστή και κινητών φτάνει εκεί που κανένα άλλο καθαριστικό δεν μπορεί να φτάσει! 
  • Καθαρίζει τη συσκευή σας αποτελεσματικά και με ασφάλεια μαγνητίζοντας τη σκόνη πάνω του χωρίς να αφήνει κατάλοιπα τόσο στο πληκτρολόγιο όσο και στα χέρια σας.
  • Όλοι γνωρίζουμε ότι οι συσκευές που χρησιμοποιούμε καθημερινά, όπως laptop, υπολογιστές, κινητά, φέρουν μεγάλο ποσοστό μικροβίων που ερχόμαστε σε επαφή. Το καθαριστικό τζελ όμως χάρη στην καινοτόμα κατασκευή του καταφέρνει να \"αιχμαλωτίζει\" τη σκόνη και να σκοτώνει πάνω 80% αυτών των μικροβίων!
  • Η χρήση του είναι ιδιαίτερα απλή: Απλώς πιέστε ελαφρώς το τζελ πάνω στο σημείο που θέλετε να καθαρίσετε, χωρίς να χρειαστεί τρίψιμο και ταλαιπωρία. Είναι επαναχρησιμοποιούμενο και το κυριότερο είναι οικολογικό και 95% βιοαποσπώμενο.
  • Το καθαριστικό τζελ είναι κατάλληλο για πληκτρολόγια και οθόνες από laptops, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κινητά αλλά και οποιαδήποτε συσκευή που μπορεί να διαθέτει εγκοπές (π.χ. ρούτερ) και χρειάζεται καλό καθαρισμό.

*Η επιλογή του χρώματος γίνεται τυχαία.