ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΞΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 85 ΕΥΡΩ!

2610 207 123

για τηλεφωνικές παραγγελίες

Δωρεάν Μεταφορικά

για αγορές ΑΝΩ ΤΩΝ 85€

Αντικαταβολή

σε όλη την Ελλάδα

ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΠΑΝΕΛ BMC.FB320/01 CHRYSLER

BMC
SKU
CRN-11735
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
Παράδοση σε 3 - 4 Εργάσιμες Ημέρες

2

€69,00
69,01 €
Περισσότερες Πληροφορίες
Χαρακτηριστικά

Ταιριάζει στα παρακάτω μοντέλα:

CHRYSLER:  
PT CRUISER 2.2 CRD (HP: 121 | Year: 01 > 06)


Διαστάσεις:

B (mm): 222,103
A (mm): 317


Τα φίλτρα BMC έχουν κατασκευαστεί ώστε να δίνουν υψηλές επιδόσεις στο αυτοκίνητό σας αντικαθιστώντας τα χάρτινα φίλτρα.


Γιατί να αντικαταστήσετε το  φίλτρο σας με ένα φίλτρο αέρα της BMC;

Είναι μία φθηνή βελτίωση  του κινητήρα μας ,  αφήνει περισσότερο αέρα να περάσει και έτσι προσθέτει από 5 μέχρι και 15% περισσότερη ιπποδύναμη.

Αγοράζοντας ένα φίλτρο BMC εξοικονομούμε χρήματα για το επόμενο service αφού τα συγκεκριμένα φίλτρα πάνελ δεν χρειάζονται αλλαγή ,

απλά καθαρίζουμε το φίλτρο με τα ειδικά καθαριστικά φίλτρων της BMC και το ξανά χρησιμοποιούμε σαν να είναι καινούριο .

Έτσι αγοράζοντας ένα φίλτρο της BMC είναι σαν να αγοράσατε 10 χάρτινα φίλτρα.

Τα φίλτρα της BMC έχουν όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις και χρησιμοποιούνται από τους κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων όπως η Ferrari στην Formula1 F1.


Εγκατάσταση / Οδηγίες

Η εγκατάσταση είναι έυκολη και δεν απαιτεί ειδικό:

Α) ανοίγουμε το φιλτροκούτι  του αυτοκινήτου συνήθως χρειάζεται ένα σταυρό-κατσάβιδο  η torx και ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα:

(1) Αφαιρούμε με προσοχή το παλιό φίλτρο  , συνήθως υπάρχει σκόνη στο φιλτροκούτι και θα ήταν καλή ευκαιρία να την καθαρίσουμε με ένα πανάκι microfiber  η καλύτερα φυσώντας με πιστόλι αέρα

(2), Αφού βεβαιωθούμε πως το φίλτρο αέρος BMC που αγοράσαμε από το www..gr είναι το σωστό (ίδιο με αυτό που μόλις βγάλαμε) τοποθετούμε με προσοχή το νέο μας φίλτρο , κλείνουμε με προσοχή το φιλτροκούτι βάζοντας ξανά όλες τις βίδες στην θέση τους.

(3). Βάζουμε μπροστά την μηχανή του αυτοκινήτου και είμαστε έτοιμοι για την πρώτη μας βόλτα με το νέο φίλτρο της BmC από την .

 

Εάν δυσκολεύεστε στην σωστή αναζήτηση του δικού σας φίλτρου BMC καλέστε μας σήμερα κιόλας στο 2310688872 , στείλτε μας e-mail : info@.gr 

Επίσης μπορείτε να αναζητήσετε το φίλτρο σας και στην επίσημη σελίδα της BMC κάνοντας κλικ ΕΔΩ BMC FINDER


Κατασκευή των Φίλτρων αέρος BMC


Τα φίλτρα αέρα BMC αποτελούνται από ένα μεταλλικό πλέγμα που περιέχει ένα υλικό φιλτραρίσματος το λαδωμένο πολυστροματικό βαμβάκι.

Αυτό εγγυάται ένα υψηλό επίπεδο απόδοσης φιλτραρίσματος και περιορισμένη απώλεια της πίεσης του αέρα.

Το έλαιο που χρησιμοποιείται δίνει στο υλικό "κολλώδες" συγκολλητικό χαρακτηριστικό το οποίο βοηθά στη διατήρηση των ακαθαρσιών χωρίς να περνούν στη  ροή του αέρα.

Αυτό δημιουργεί επίσης μια συνεχή διαδικασία φιλτραρίσματος.

Το βαμβάκι περιέχεται μέσα σε ένα εξωτερικό πλαίσιο στήριξης που διασυνδέεται με τον φιλτροκούτι και του επιτρέπει να εγκατασταθεί με ασφάλεια.

Κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας, από το σχεδιασμό μέχρι την κατασκευή, διεξάγεται στην Ιταλία από Ιταλούς μηχανικούς και χρησιμοποιεί τα καλύτερα ποιοτικά υλικά.BMC φίλτρα VS  χάρτινα φίλτρα

ΤΑ χάρτινα φίλτρα παρουσιάζουν αυξημένη αντίσταση στη διέλευση του αέρα και κατά συνέπεια μείωση της απόδοσης του κινητήρα.

Το φίλτρο αέρα BMC επιτρέπει σημαντικά υψηλότερη ροή του αέρα , παράγει λιγότερο από το μισό της πτώσεως της πιέσεως (η διαφορά μεταξύ της πίεσης του αέρα πριν και μετά από το στοιχείο φίλτρου), σε σύγκριση με τα φίλτρα χαρτιού.

Η απόδοση του κινητήρα και η προστασία του διασφαλίζεται?

Χάρη στο συνδυασμό των διαφορετικών λαδωμένων στρωμάτων , είναι εγγυημένη η συγκράτηση όλων των ακαθαρσιών μέχρι 7 microns , ενώ τα φίλτρα χαρτιού γενικά απαιτούν συνολικό φιλτράρισμα σωματιδίων 10 microns.

Ως εκ τούτου,  τα φίλτρα αέρος BMC δίνουν περισσότερο αέρα στον κινητήρα σε σύγκριση με τα χάρτινα φίλτρα , ενώ παρέχουν την καλύτερη προστασία.

Επιπλέον τα παραδοσιακά χάρτινα φίλτρα  πρέπει να αντικαθίστανται τακτικά κατά τη διάρκεια της συνήθους συντήρησης ενώ το φίλτρο αέρα BMC είναι επαναχρησιμοποιήσιμο και έχει μια γενική διάρκεια ζωής ίση με εκείνη του οχήματος.

Είναι τα φίλτρα αέρα της BMC οικολογικά και οικονομικά?

Είναι και οικονομικά και οικολογικά.

Τα φίλτρα αέρα BMC είναι κατασκευασμένα από βαμβάκι, ένα φυσικό υλικό το οποίο μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί αρκετές φορές.

Το φίλτρο αέρα μπορεί να πλυθεί με ένα ειδικό απορρυπαντικό BMC και στη συνέχεια εκ νέου να λαδωθεί με το ειδικό λαδάκι της BMC , εξοικονομώντας έτσι το κόστος της αλλαγής του φίλτρου αέρα κάθε φορά που το όχημα κάνει service έτσι  μειώνονται τα περιβαλλοντικά απόβλητα.

Η BMC σε σοβαρή δοκιμασία και κάτω από αυστηρές δοκιμές

Η BMC δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς: αυτοκίνητα, αγωνιστικά, αεροδιαστημική, ναυτικά και βιομηχανικά, και σύμφωνα με τις συγκεκριμένες διατάξεις και απαιτήσεις του κάθε τομέα.

Κατά συνέπεια, οι δοκιμές των φίλτρων αέρα είναι αυστηρές και εμπεριστατωμένες εξασφαλίζοντας έτσι καλύτερη ποιότητα σε σχέση με το χαρτί, τον αφρό και πλαστικά υλικά.

Οι τεχνικές λύσεις που χρησιμοποιούνται από την BMC προέρχονται από τα αποτελέσματα των συνεχών και έντονων εργαστηριακών δοκιμών.

Η BMC πραγματοποιεί δοκιμές διήθησης σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα για φιλτράρισμα (ISO 5011).

Τα Φίλτρα BMC Air έχουν μια απόδοση φιλτραρίσματος 98,5% σε σχέση με το πρότυπο αυτό.


βμψ , filtra , filtro aera , filtra panel , panelakia bmc , φιλτρα βμψ , κν φιλτρα , k&n , kn filtro   ΦΙΛΤΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΦΙΛΤΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ


Στo www..gr θα βρείτε:

φιλτρα bmc για audi , φιλτρα bmc για bmw , φιλτρα bmc για alfaromeo , φιλτρα bmc για mercedes-benz , φιλτρα bmc για seat , φιλτρα bmc για volkswagen , φιλτρα bmc για vw , φιλτρα bmc για skoda, φιλτρα bmc για fiat , φιλτρα bmc για Ferrari , φιλτρα bmc για ford , φιλτρα bmc για peugeot , φιλτρα bmc για chevrolet , φιλτρα bmc για Abarth , φιλτρα bmc για Bentley , φιλτρα bmc για , φιλτρα bmc για cadillac , φιλτρα bmc για Citroen , φιλτρα bmc για Dacia , φιλτρα bmc για Daewoo , φιλτρα bmc για , φιλτρα bmc για Dodge , φιλτρα bmc για Honda , φιλτρα bmc για Hummer , φιλτρα bmc για Hyundai , φιλτρα bmc για Isuzu , φιλτρα bmc για Jeep , φιλτρα bmc για Jaguar , φιλτρα bmc για Kia , φιλτρα bmc για Lamborgini , φιλτρα bmc για Lexus , φιλτρα bmc για Mazda , φιλτρα bmc για Maserati , φιλτρα bmc για Golf ,φιλτρα bmc για TT , φιλτρα bmc για w211 , φιλτρα bmc για w212 , φιλτρα bmc για leon , φιλτρα bmc για polo , φιλτρα bmc για όλες τις μάρκες.


Παράδοση σε 3 - 4 Εργάσιμες Ημέρες

Προστασία Καταναλωτή

  • Δικαίωμα επιστροφής εντός 14 ημερών
  • Άμεση δωρεάν αντικατάσταση ελαττωματικών προϊόντων