ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΞΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 85 ΕΥΡΩ!

2610 207 123

για τηλεφωνικές παραγγελίες

Δωρεάν Μεταφορικά

για αγορές ΑΝΩ ΤΩΝ 85€

Αντικαταβολή

σε όλη την Ελλάδα

ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ LED CANBUS ΧΡΥΣΕΣ 25W

LMS
SKU
CRN-11958
Διαθεσιμότητα: Σε Απόθεμα
Παράδοση σε 3 - 4 Εργάσιμες Ημέρες

2

€19,30
19,31 €

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για Αγορές άνω των €85,00!

Αγοράστηκε πάνω από 10 φορές

Θέλεις να το έχεις στην πόρτα σου Πέμπτη, 04 Μαρτίου;

Τότε κάνε την παραγελία σου μέσα στις επόμενες

Περισσότερες Πληροφορίες
Χαρακτηριστικά

ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ LED CANBUS ΧΡΥΣΕΣ 25W


Με αυτές τις αντιστάσεις θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα
της υπέρτασης στα πλαϊνά φανάρια ακόμα μπορείτε να λύσετε διάφορα προβλήματα σε φωτισμό LED.
Τα σύγχρονα αυτοκίνητα με CAN BUS-ή FISH-παρακολούθησης για το σύστημα φωτισμού μπορεί να συμβεί _ τα LED φώτα στάθμευσης δεν αναγνωρίζονται από το αυτοκίνητο, ή δεν λειτουργούν σωστά, (που αναβοσβήνουν μόνο τα 5 πρώτα δευτερόλεπτα μετά το άναμμα ή η οθόνη του υπολογιστή του σκάφους δείχνει μια ενδεικτική λυχνία σφάλματος). Αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί εύκολα. Η αντίσταση φορτίου είναι παράλληλη συνδεδεμένη με την λάμπα LED, αυτό σημαίνει ότι και νέες καταναλώσεις (όχι σε σειρά!). Σε περίπτωση αμφιβολίας, παρακαλούμε να εγκατασταθεί από έναν επαγγελματία.


Όταν τα LED`s χρησιμοποιούνται μπορεί  _ ο υπολογιστής ταξιδιού να εμφανίζει "ελαττωματικό λαμπτήρα», λόγω της χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας. Με τη χρήση της αντίστασης φορτίου, στον υπολογιστή του σκάφους, το σφάλμα αυτό αποφεύγεται.
Μόνο με την παράλληλη σύνδεση της αντίστασης στις γραμμές σύνδεσης του LED ένα φορτίο προσομοιώνεται που αντιστοιχεί στην ισχύ του αρχικού φλας η Daylight.
Αν η αντίσταση έχει τοποθετηθεί μόνο στο Συν ή πλην της γραμμής τροφοδοσίας (σε σειρά), δεν θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παρακαλώ σημειώστε! Η αντίσταση ρεύματος ζεσταίνεται όταν χρησιμοποιείται. Έτσι εγκαθιστάτε κατά τέτοιο τρόπο,  ώστε να μην έχουν υποστεί ζημιά εξαρτήματα λόγω της θέρμανσης ( βιδώστε επάνω σε μεταλλικά μέρη).


Με τη χρήση μιας αντίστασης η λειτουργία canbus καθίσταται κατά πάσα πιθανότητα εκτός λειτουργίας, οπότε σε περίπτωση που ένας λαμπτήρας καεί θα πρέπει να το τσεκάρουμε από μόνοι μας.
Αντίσταση: 12v 25WATT
Πιστοποίηση: CE
Εγγύηση: 12 Μήνες
Η τιμή πώλησης βασίζετε στο Τεμάχιο

Παράδοση σε 3 - 4 Εργάσιμες Ημέρες

Προστασία Καταναλωτή

  • Δικαίωμα επιστροφής εντός 14 ημερών
  • Άμεση δωρεάν αντικατάσταση ελαττωματικών προϊόντων